Ние създаваме решения, които ще изстрелят Вашия бизнес в новия свят!

 • Web SEO Social

  Дигитален маркетинг за Вашия бизнес

 • Ние сме модерна агенция за маркетинг, дизайн и уеб решения. Ние създаваме красиви и функционални уеб сайтове, уеб и мобилни апликации и ефективни рекламни стратегии.

Някои последни проекти

По какво се водим, когато създаваме модерни уеб сайтове? Краткият отговор е: фокусираме се върху нуждите на потребителите на съдържанието, комбинираме възможно най-опростени и въздействащи визуални елементи, съдържателни и ясни текстове, правилно структуриране и навигация, и осигуряваме съмвестимост за всички устройства - от малки смартфони до телевизори с голям екран.

Ще ви споделим някои основни методи, които използваме при изграждането на уебсайтове.

При проектирането на уебсайтoве, вземаме предвид следните неща:

1. Ползваемост

2. Функционалност

3. Откриваемост в Google

4. Генериране на ползи

 

Нека започнем с основните елементи:

Минималистичен дизайн

От няколко години на мода са уебсайтовете с минималистичен дизайн. Това накратко представлява опростяване на елементите. 

Въпреки, че е изчистен и минималистичен, уеб-сайтът трябва да е user friendly (лесен за използване) и да има всички необходими функции, така че да се увеличат конверсиите. 

Посетители на уеб сайта и потенциални клиенти трябва да получат необходимата им информация бързо, разбираемо, лесно да навигират в съдържанието и лесно да достигнат до контакт с вас или да направят покупка. 

Ако посетителите на сайта не добият от пръв подлед впечатлението, че са попаднали на правилния уебсайт, че ще намерят информацията или продукта, който ги интересува, те просто затварят страницата и преминават към следващия сайт.

Минималистичният дизайн дава следните предимства:

 1. Лесна ползваемост и навигиране
 2. Бързо зареждане, дори и ако има много информация
 3. Потребителите се съсредоточат повече върху съдържанието
 4. По-ясно представяне на информацията и по-добри конверсии
 5. Създава усещане за професионализъм
 6. Лесно се управлява

Съвместимост с мобилни устройства (Респонсив дизайн)

Ако уебсайтът ви все още няма съвместимост с мобилни устройства, то той всъщност вреди на бизнеса ви повече, отколкото му помага!

Вашите конкуренти вероятно се смеят, че вашите клиенти нямат достъп до вашия уеб сайт, продукти или услуги на техните мобилни устройства и се възползват максимално от ситуацията.

Правилно разбрахте, вашите потенциални клиенти отиват на уебсайтовете на вашите конкуренти, защото те са достъпни на мобилни устройства и пропускат вашия.

Хвърлете поглед на тези впечатляващи статистически данни, за да оцените напълно значението на респонсив дизайна!

 • 80% от Интернет потребителите са на мобилни телефони.
 • Потребителите изразходват средно 69% от общото си медийно време на смартфоните си
 • 80% от времето за Социални мрежи се изразходва на мобилно устройство.
 • Над 50% от потребителите на смартфони грабват своя смартфон непосредствено след събуждането.
 • 57% от потребителите твърдят, че няма да препоръчат бизнес с лошо направен мобилен сайт.
 • 68% от компаниите са интегрирали мобилен маркетинг в цялостната си маркетингова стратегия.
 • Google управлява 96% от трафика от търсене с мобилни устройства, следвана от Yahoo - 2% и Bing - 1%.
 • Google твърди, че едва 60% от потребителите ще се върнат на мобилен сайт, при който има проблем с достъпа, а 40% посещават сайт на конкурент.

Ако не знаете дали уебсайтът ви е съвместим с мобилни устройства или не, то ви препоръчваме да го тествате тук!

 

Безопасна типография

Съвременните добри дизайни на уеб сайтове ще се похвалят със сигурна и изчистена типография.

... следва продължение

Последно от Блога

Какво е дигитален маркетинг?

 

Какво е дигитален маркетинг?


Дигиталният маркетинг се превърна в един от най-популярните термини през последните няколко години. Всички говорят за дигитален маркетинг, а професионалистите твърдят, че това е начинът за разрастване на онлайн бизнес.

Ако напишете фразата „дигитален маркетинг“ в Google Trending, ще видите, че има повишено търсене на изразите, свързани с дигиталния маркетинг.
Университетите рекламират своите специалности за дигитален маркетинг има силно увеличено търсене от потребителите, желаещи да научат дигиталния маркетинг и да го използват за подобряване на онлайн дейностите си.

В това ръководство ще разгледаме какво е дигитален маркетинг, какви са различните канали за дигитален маркетинг, какво е стратегия за дигитален маркетинг и ще изясним някои погрешни схващания относно дигиталния маркетинг и неговата роля в интернет света

Прочети още...  

Реклама в Instagram

 

Instagram се превърна е една от най – влиятелните социални мрежи в глобалното онлайн пространство, особено сред по-младите хора. На 16-та позиция в списъка на най-посещаваните сайтове в България на Alexa, с повече от 1 милиард потребителив световен мащаб, които само за последната година са се увеличили с 20%, Instagram се превърна в магнит за рекламодателите в света. 44% от онлайн рекламата се гледа на мобилни устройсва по данни на Gemius, а социалната мрежа Instagram се достига главно от мобилни устройства.

Прочети още...  

Тенденции при изработка на лого

 

Тенденциите в изработка на лого непрекъснато се развиват и включват нови стилове. Тъй като проектирането на лого е неразделна част от брандирането на всяка фирма, е наложително да сте в крак с тенденциите. Нека разгледаме някои от популярните тенденции:

Прочети още...