Ние създаваме решения, които ще изстрелят Вашия бизнес в новия свят!

  • Web SEO Social

    Дигитален маркетинг за Вашия бизнес

  • Ние сме модерна агенция за маркетинг, дизайн и уеб решения. Ние създаваме красиви и функционални уеб сайтове, уеб и мобилни апликации и ефективни рекламни стратегии.

Някои последни проекти

Последно от Блога

Дали да си купим готов сайт?

Една истинска история

Когато клиентът дойде в офиса ни за среща, си мислеше, че си е купил разработен, хубав и евтин сайт на Wordpress, от който ще започне да печели много с новия си бизнес - онлайн продажба на мебели. Трудно ни беше да го разочароваме. Истината бе, че сайтът беше много зле във всяко отношение, не само че не струваше 2000 лева, колкото клиентът беше платил за него, но беше по-добре да се направи отначало, отколкото да се оправят големите проблеми по дизайна, функционалността, структурата и т.н. Но бюджет за това нямаше.

Прочети още...  

Привеждане на уебсайт съгласно GDPR

Какво трябва да се направи?

1. Анализ и оценка на сайта за:

  - настояща обработка на лични данни - потребителски регистрации, форми за обратна връзка, коментари, бисквитки, тракинг скриптове, в т.ч. всички инструменти на Google, Facebook и други социални мрежи, бутони за връзка със соц. мрежи - споделяне, харесване, коментари и т.н.
 - оценка за техническото състояние на системата на сайта и податливост към хакерски и вирусни атаки

Прочети още...  

Какво трябва да знаем за модерния уеб дизайн?

По какво се водим, когато създаваме модерни уеб сайтове? Краткият отговор е: фокусираме се върху нуждите на потребителите на съдържанието, комбинираме възможно най-опростени и въздействащи визуални елементи, съдържателни и ясни текстове, правилно структуриране и навигация, и осигуряваме съмвестимост за всички устройства - от малки смартфони до телевизори с голям екран.

Прочети още...