Ние създаваме решения, които ще изстрелят Вашия бизнес в новия свят!

  • Web SEO Social

    Дигитален маркетинг за Вашия бизнес

  • Ние сме модерна агенция за маркетинг, дизайн и уеб решения. Ние създаваме красиви и функционални уеб сайтове, уеб и мобилни апликации и ефективни рекламни стратегии.

Програмата за икономическа трансформация от Националния план за възстановяване и устойчивост.

ДИЛИС АМС ЕООД е изпълнител по процедура No. BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

По процедурата се осигурява безвъзмездно финансиране за внедряване на информационни и комуникационни технологии на малките и средните предприятия.

По процедурата може да се кандидатства за изработка на уебсайт, електронен магазин, дигитален маркетинг, внедряване на решения за оптимизиране на управленските, производствените и логистичните процеси, киберсигурност.

За повече информация и запитвания, моля пишете ни на имейл: office@dilys.bg

Някои последни проекти

Последно от Блога

Какво е дигитален маркетинг?

 

Какво е дигитален маркетинг?


Дигиталният маркетинг се превърна в един от най-популярните термини през последните няколко години. Всички говорят за дигитален маркетинг, а професионалистите твърдят, че това е начинът за разрастване на онлайн бизнес.

Ако напишете фразата „дигитален маркетинг“ в Google Trending, ще видите, че има повишено търсене на изразите, свързани с дигиталния маркетинг.
Университетите рекламират своите специалности за дигитален маркетинг има силно увеличено търсене от потребителите, желаещи да научат дигиталния маркетинг и да го използват за подобряване на онлайн дейностите си.

В това ръководство ще разгледаме какво е дигитален маркетинг, какви са различните канали за дигитален маркетинг, какво е стратегия за дигитален маркетинг и ще изясним някои погрешни схващания относно дигиталния маркетинг и неговата роля в интернет света

Прочети още...  

Реклама в Instagram

 

Instagram се превърна е една от най – влиятелните социални мрежи в глобалното онлайн пространство, особено сред по-младите хора. На 16-та позиция в списъка на най-посещаваните сайтове в България на Alexa, с повече от 1 милиард потребителив световен мащаб, които само за последната година са се увеличили с 20%, Instagram се превърна в магнит за рекламодателите в света. 44% от онлайн рекламата се гледа на мобилни устройсва по данни на Gemius, а социалната мрежа Instagram се достига главно от мобилни устройства.

Прочети още...  

Тенденции при изработка на лого

 

Тенденциите в изработка на лого непрекъснато се развиват и включват нови стилове. Тъй като проектирането на лого е неразделна част от брандирането на всяка фирма, е наложително да сте в крак с тенденциите. Нека разгледаме някои от популярните тенденции:

Прочети още...